Kauneussalonki Esthetic


Kauneussalonki Esthetic tarjoaa Sinulle rauhallisen ja rentouttavan hoitoympäristön aivan Salon keskustassa. Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan hoidoistani!

 

 Olen Heili Hovakka. Vuonna 1994 valmistuin Tallinnan Terveydenhoidon Korkeakoulusta sairaanhoitajaksi. Kauneuden maailma on kiinnostanut minua pitkään, vuonna 2004 valmistuin kosmetologiksi Eesti Esimene Erakosmeetikakool nimisestä oppilaitoksesta. Lisäksi olen suorittanut kansainvälisen CIDESCO-tutkinnon. Molemmat koulutukset on päivitetty Suomessa. Kouluttaudun jatkuvasti voidakseni tarjota Sinulle alan uusinta tietotaitoa.
Teen joka päivä parhaani, jotta asiakkaat lähtisivät salongista tyytyväisinä ja haluaisivat myös palata tänne uudestaan. Työni on intohimoni, rakastan sekä työtäni että kanssakäymistä ihmisten kanssa. 
Kauneussalonki Esthetic on Salon sydämessä sijaitseva viihtyisä ja rauhallinen paikka. Rentouttava ympäristö sekä kiiretön ja yksilöllinen palvelu antaa aikaa juuri Sinulle.
Käytössäni olevat tuotesarjat ovat turvallisia ja laadukkaita. Palveluihini kuuluvat kosmetologisten hoitojen lisäksi mm. kestopigmentointi, injektio,-ja täyteainehoidot. Olen laillistettu terveydenhuollon ammattilainen ja minulla on oma potilasvahinkovakuutus.
Jokainen kasvo- ja vartalohoito suunnitellaan aina yksilöllisesti toiveidesi ja ihosi kunnon mukaan.


Heili Hovakka
SKY Cidesco Kosmetologi, Sairaanhoitaja